Media Pordampi De ce AO-D.A.M.P.I.

De ce AO-D.A.M.P.I.

1 .experiență în organizarea evenimentelor de gen
Ca un element de credibilitate, menționăm faptul că asociaţia a derulat pană în prezent o serie de proiecte culturale de sine-stătătoare şi în parteneriat cu autoritaţi locale, între care menţionăm: Zilele oraşului Haţeg, Băile Herculane, Orşova, Oţelu Roşu, Sântana, Drobeta Turnu Severin, Nădlac, Jimbolia, Călan, Uricani, Motru, Moldova Nouă, etc. În ultimii trei ani de activitate, perioada anilor 2015, 2016 și 2017, Asociaţia a iniţiat şi desfăşurat nu mai puţin de 80 de manifestări, la care au participat aproximativ 200.000 de spectatori, stabilind relaţii de colaborare cu un număr de aproximativ 400 de artişti, aria de cuprindere fiind extrem de vastă, de la folclor, la muzică de petrecere, dar şi la nume consacrate din zona muzicii dance, pop-rock şi folk.
2. Varietate în privința programelor artistice ce se pot derula – muzica populară, de petrecere, disco, blues, rock, folk, clasica, muzica sârbească, muzică de fanfara, momente vesele, cu orchestra și band-uri live și DJ.
3. Sisteme de sonorizare la cele mai înalte standarde, scena de dimensiuni 22/10 mp, 12/10 mp, 10/8 mp, 8/8 mp si 6/8 mp, sistem de lumini, videoproiecție, prezentare eveniment, foc de artificii, proiecții laser.
4. Oferta extrem de largă în privința artiștilor ce pot onora evenimentul.